0
clear
  • Стомана DN Капитан 120 Pack T316 Винтове с поемането на лява и дясна резба от Неръждаема Стомана за закрепване към дървена багажник 1/8 Комплект Украси парапети, Обков за к?
  • -20%
  • -20%
Стомана DN Капитан 120 Pack T316 Винтове с поемането на лява и дясна резба от Неръждаема Стомана за закрепване към дървена багажник 1/8 Комплект Украси парапети, Обков за к?

Стомана DN Капитан 120 Pack T316 Винтове с поемането на лява и дясна резба от Неръждаема Стомана за закрепване

BGN 42.66

Сума
Налично за поръчка

Продукти без остатък ако искате да направите със собствените си ръце високо качество на система кабелни огради, се препоръчва да се използва стандартен кабел с диаметър 1/8 от инча (OD), изработен от неръждаема стомана T316.Cable парапети Woodpost - това е опростена система кабелни парапет с невероятно красив външен вид.Забележка : В някои държави могат да действат специални правила, уточнете строителни норми от местната администрация.Закупуването на една спирка от Стомана DN Mate. Ние предлагаме перфектния дизайн преди продажбата и 10-годишна гаранция и срокът на услуги след продажбата, за всеки въпрос, просто се свържете с нас.Винтове с резба, предназначени за дървен материал / дървени стълбове. Комплект кабелни парапет от неръждаема стомана T316, антикоррозийный, защитен от вода и корозия, морската клас, идеален за работа на открито / на вътрешната система за огради, подходящ за хоризонтални, ъглови и вертикална система за кабелни огради.Това е оборудване за огради палуба е подходящ за кабел с диаметър 1/8 от инча система огради.Благодарение на дизайна с резба за дясната и лявата ръка, разбира се, може да се използва за регулиране на напрежение притурката на въжето, така че в системата на огради не се нуждаят от турники. Стоманен кабел DW40 1/8 T316 с нож.Защитна втулка ниво DE05. Препоръчва се за максималното разстояние между две концевыми длъжностите е 16 метра.Той заменя сложен отточна тръба на шарнирна връзка юмрук на 2 крепежни винта, че не само опростява инсталацията, но и я прави евтина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория

За монтаж на проекти на кабелни огради 3 / 16", за дървени стълбове, стоманени и алуминиеви стълбове.Се изп�

Други, посочени от материали, не са включени).Те са изработени от неръждаема стомана T316, която притежава

Приложение : използва се в проекти на кабелни огради 3 / 16" за стягане на кабели 3 / 16" в дървени, стоманени и

Помага да се осигури допълнителна теглителна сила и да запази равновесие при влизане и излизане от гара

Универсална закопчалка, подходящи за всеки мотоциклет.Включва допълнителни вложки за да се гарантира п

Той е подходящ за производство на вашите стълбищни парапети, огради и тераси и на палубата със собствен�

Отворено цевье със сменяеми горни и долни плочи за максимална вентилация.Универсално закрепване за гла

Защитно Не Вредния пластмасово покритие.Стоманена конструкция.Дължина : 11,7 инча Тегло : 5,9 унция Инструм

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 1 В сравнение с обикновената пластмаса, ABS, полипропиленовым нейлоном и други материа�

Please wait...